Wij zijn een van de best aangeschreven APK keuringsstations van de regio. Onze prijzen zijn inclusief viergastest, roetmeting, afmeldkosten en BTW. Een eventuele herkeuring binnen 14 dagen is gratis.

Gratis APK:

Moderne auto s zijn kwalitatief uitstekend en zijn minder onderhoudsgevoelig dan vroeger. Vaak voldoet een APK met een grote onderhoudsbeurt per jaar uitstekend. Bij ons is het aantrekkelijk deze te combineren in een afspraak omdat wij dan de APK gratis voor u uitvoeren. U bespaart zo tijd en geld! Kentekenbewijs gestolen, beschadigd, gedeeltelijk onleesbaar of kwijt? Vraag nu online op de site van de RDW een nieuw kentekenbewijs aan en u ontvangt deze binnen enkele dagen.

Wanneer kan ik mijn auto laten keuren?

U kunt uw voertuig tot 2 maanden voor de eerstvolgende APK vervaldatum reeds laten keuren. De oude datum wordt dan verlengd. Bijvoorbeeld: de datum welke op uw keuringsbewijs staat waarop uw auto gekeurd moet zijn is 1 augustus 2012. U kunt dan vanaf 1 juni uw auto laten keuren, waarna bij goedkeuring als nieuwe datum 1 augustus 2013 op uw keuringsbewijs komt te staan, dat wil zeggen, 14 maanden later.

Wanneer uw auto wordt afgekeurd, krijgt u van ons 14 dagen de tijd om de afkeurpunten zelf of door ons te laten herstellen. Dit is geen recht maar een service. Normaal zouden wij uw auto in zijn geheel opnieuw moeten keuren.

APK is een momentopname. Dit betekent dat wanneer bij de herkeuring blijkt dat er een afkeurpunt wordt geconstateerd die niet tijdens de eerste keuring bleek, de keurmeester uw voertuig wederom kan afkeuren op dit punt.

Tijdens het meten van uitlaatgasemissies, wordt de motor belast met een hoog toerental. Indien om welke redenen dan ook tijdens deze meting schade aan uw motor ontstaat zijn wij niet aansprakelijk voor de schade. Dit is voor ons een wettelijk opgelegde keuringseis.

Alle erkende RDW APK keurmeesters worden gecontroleerd door middel van steekproeven. Wat betekent dit voor u? Bij de afmelding van een voertuig bij de RDW via internet kan het voorkomen dat er een steekproef op uw auto wordt toegewezen. U bent dan verplicht uw auto te laten staan totdat de steekproefcontroleur van de RDW uw auto nogmaals heeft gekeurd. U moet dan rekening houden met een extra wachttijd, doch maximaal 1,5 uur. Heeft u nog vragen, neemt u gerust contact met ons op.